A vakáció bulija a Virágfürdőben - június 18-19

Játékok, nyeremények, csúszdaverseny és diszkó hópartival

A Tanévzáró fesztivállal június 18-19-én köszönti az idei nyári szünidőt a Virágfürdő. A diákoknak és a kisebb gyermekeknek is lesznek szórakoztató programok, s ahogy korábban, most is vendégül látják az általános iskolás kitűnő tanulókat: nekik egyik nap sem kell belépőjegyet váltaniuk a strandra.

A családokat, baráti társaságokat most először megajándékozzák a Virágfürdő strandmagazinjával, amiben nemcsak érdekességeket olvashatnak, hanem a rejtvényekkel ajándékcsomagokat, belépőket és egy 100 ezer forint értékű kerékpárt is nyerhetnek.

GER_7061_1.jpgA vakációt ünneplő fesztiválon a szombati évzárók miatt vasárnap lesznek programok. Délután a kicsiknek mozgásos játékokat szerveznek a gyermekmedencében, a csúszdaversenyen már a nagyobbak is részt vehetnek. A Compass Egyesület játszóházába szintén az apróbbakat várják. Egész délutánra kitelepül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, persze nem ellenőrizni fognak, hanem ajándékokat osztanak. A Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai játékokkal, tesztekkel és különböző strandos ajándékokkal várják a diákokat. Ki lehet próbálni a „részeg szemüveget” és a szimulátort is. Természetesen egy fesztivál nem maradhat zene és tánc nélkül: fellép a Roxínház, a Nita Dance Club és Mc Pita Ramos. Végül – úgymond hab a tortán – diszkó lesz habpartival, zenés mulatság zárja a fesztivált.

A Virágfürdő további ajándékot is ad a legjobb bizonyítványok mellé: azok az általános iskolások, akik kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhetnek, és ezt (vagy a fénymásolatát), valamint a diákigazolványukat is bemutatják, egész hétvégén térítés nélkül léphetnek be a strandra.

« Vissza a hírekhez