Farsanghétvége gyerekeknek a Virágfürdőben

Farsangi kavalkádot rendez gyerekeknek a Virágfürdő február 20-21-én! Lesznek nekik szóló szaunaprogramok, palacsintaakció és kedvezményes masszázs. A hétvégén minden gyerek világító karkötőt kap ajándékba.

Sodróban gyerekekkel.jpgKülönleges hangulat várja a családosokat a Virágfürdő Farsanghétvégéjén. A téli időszakban jótékony hatású szaunázást ezúttal a gyerekek is kipróbálhatják. Most kifejezetten rájuk szabott szeánszok is lesznek. 7 éves kortól várják őket, 14.30-kor a 40-50 fokos szaunában jégkrémes frissítéssel, 15.30-kor pedig a gőzkabinban csokis bőrtáplálással kényeztetik a gyerekeket. A betegségmegelőző szereppel is bíró programok ezen a hétvégén mindössze 180 forintba kerülnek. Mivel legfeljebb 8 gyerek fér el egy-egy szeánszon, előzetes jelentkezést kér a fürdő, hogy felmérhesse az igényeket: a 82/511-093-mas számon lehet feliratkozni valamelyik, vagy akár mindkét programra.

Az étterem palacsintaakcióval kedveskedik a Farsanghétvégén: az ötven százalékos kedvezménynek köszönhetően a fahéjas, a kakaós és az ízes palacsintából most egyet kaphatunk 100 forintért.

Barbi csúszik.jpg
Ráadásul masszázsakció is szolgálja a felüdülést: ez elősegíti a lelki harmóniát; serkenti a létfontosságú szervek működését, segít a relaxációban és a feszültségek levezetésében; javítja a vérkeringést, a nyirok- és az immunrendszer működését; önbizalmat, erőt és energiát ad. A gyerekek 15 perces frissítése, izomlazítása mindössze 800 forintba kerül.

A Farsanghétvégén minden gyerek egy világító karkötőt kap ajándékba: ez a fiatalok körében egyre népszerűbb kreatív partikellék nagyszerűen fokozza a hangulatot, és 6-8 órán át világít.

A családosoknak bátran javasolja a Virágfürdő az egész napos komplex családi jegy vásárlását. Nemcsak azért, mert minden részleget kipróbálhatnak vele, hanem azért is, mert kedvező az ára: két felnőtt és két 6-18 év közötti gyerek (6 éves kor alatt ingyenes) esetén 5350 forint, egy felnőtt és két gyerek pedig már 4000 forintért fürdőzhet egész nap.

« Vissza a hírekhez