Farsangi Holdfény parti élményvarázzsal

Beöltözhetünk búvárnak, kipróbálhatjuk a masszázst és kihasználhatjuk az italakciót február 7-én. A Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a közkedvelt szaunaszeánszokkal.

A kaposvári farsang kavalkádjának estéjén igazi felüdülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket. Az első szaunaprogramon mézes-joghurtos, a másodikon sós-mézes, a harmadikon pedig jeges-mézes-olívás bőrápolás lesz. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

Ezúttal a 25 méteres úszómedence is nyitva lesz, ahol rögvest beöltözhetünk búvárnak, kipróbálhatjuk a súlytalan lebegést az ember legtermészetesebb közegében. A Scuba School Búváregyesület oktatóinak segítségével most megtehetjük az első lépést a nagy kékségbe való merüléshez – ráadásul díjtalanul. Ha az az álmod, hogy a tengerek, óceánok csodálatos víz alatti világát felfedezd, hogy élvezd a szépség és a szabadság egyedülálló élményét, ragadd meg a lehetőséget!

Mindennek a tetejébe még italakció is vár ránk az étteremben: a forralt bor, a forró puncs és a tea kedvezményesen lesz kapható. A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óráig, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óráig).

Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakaifurdozes_farsang_febr7.jpg

 

« Vissza a hírekhez