Holdfény parti a háromnapos ünnepen

A Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a közkedvelt szaunaszeánszokkal. Október 24-én, szombaton ráadásul lehet majd búvárkodni, kipróbálhatjuk a masszázst, és még az uszoda is nyitva tart.

A háromnapos őszi ünnep közepén igazi felüdülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. 21.30-kor sós-sörös bőrtisztítás, 22.30-kor mézes-joghurtos bőrtáplálás, 23.15-kor pedig jeges-pálinkás frissítés szerepel a szaunaprogramokban. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

Ezúttal a 25 méteres úszómedence is nyitva lesz, ahol kipróbálhatjuk a súlytalan lebegést az ember legtermészetesebb közegében. A Scuba School Búváregyesület oktatóinak segítségével most megtehetjük az első lépést a nagy kékségbe való merüléshez – ráadásul díjtalanul. Ha az az álmod, hogy a tengerek, óceánok csodálatos víz alatti világát felfedezd, hogy élvezd a szépség és a szabadság egyedülálló élményét, ragadd meg a lehetőséget!

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra, uszoda: 20.00-24.00 óra) október 24-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_okt24_2015.jpg

« Vissza a hírekhez