Holdfény parti

Újra együtt a barátokkal, osztálytársakkal, tele a szédületes nyár izgalmas emlékeivel – kezdődik az új tanév, indul a Holdfény parti! Szeptember 10-én, szombaton a Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal.

Remek alkalom az indián nyárban, hogy ismét együtt légy a barátokkal, és megosszátok egymással a nyaralás feledhetetlen élményeit.

Vár a közösen eltöltött órák varázsa az élményfürdőben, a termál- és a szaunarészlegben! A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) szeptember 10-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

zenes_ejszakai_szept10_2016.jpg

« Vissza a hírekhez