Kitör a nyár a hétvégén Kaposváron, indul a strandszezon!

Kitör a nyár a hétvégén Kaposváron is: kezdődik a strandszezon! Az előrejelzések szerint 31 fokos hőséggel nyit a hétvégén a Virágfürdő, hogy aztán a vakáció végéig frissítő vízi élményekkel, hűsítő fürdőzéssel várja a régióban élőket.

DSCN2487.JPGA dél-dunántúli régió legnagyobb egybefüggő vízfelülete (2850 m2) várja a látogatókat: 17 féle, összesen 46 db látványelemmel, közkedvelt, ingyenes csúszdákkal, árnyékolt gyermekmedencével.  A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin egészíti ki a vízi élmények körét.

Tavaly augusztusban köszöntöttük a 400 ezredik nyári vendégünket a komplexum 2011. évi átadása óta, most a félmilliomodik látogatónkat várjuk, természetesen meglepetéssel.

Idén június 6-án, szombaton reggel 9.00 órakor kinyitjuk a strand kapuit: a kedvező időjárásnak köszönhetően jelentős érdeklődésre számítunk. Egy héttel később (június 13-án szombaton) Tanévzáró strandröplabda versenyt rendezünk, majd júliusban a RÖAK (röplabda-akadémia) két megyei fordulója is nálunk lesz; strandzárás előtt, a nyár utolsó szombatján pedig Tanévnyitó röplabdaversenyre is hívjuk a sportot kedvelőket. A strand területén kialakított röplabda- és focipályák természetesen egész idényben mindenkinek a rendelkezésére állnak.

LAN_5266.JPGA 2015. évi Tanévzáró fesztivál június 20-21-én lesz. A hagyományoknak megfelelően a kitűnő tanulókat ezúttal is meghívjuk, azaz nem kell belépőjegyet váltaniuk a strandra, elég lesz bemutatniuk a bizonyítványukat (vagy a fénymásolatát, iskolai igazolást). A kétnapos fesztiválon divatbemutató, zenés-táncos fellépők, vasárnap este pedig stranddiszkó szórakoztatja a vendégeket.

Lesz még egy kétnapos rendezvény: a szintén hagyományos Fürdőfesztivált július 18-19-én rendezzük, és több kisebb program is színesíti fogja a nyarat. Egyebek között hétvégenként lesznek mozgásos programok, aqua fitnesz foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek is. Bővült a Virágfürdő éttermi szolgáltatása, a csúszdák mögötti bisztró megújult arculattal ismét várja vendégeit. A nyugágyak és a csúszdák használatát, valamint a parkolást pedig változatlanul térítésmentesen biztosítjuk.

A Kaposvári Virágfürdőben szezonálisan jóval több embert foglalkoztatunk, többségében diákmunkásokat: egyrészt azért, hogy több pénztár legyen nyitva, másrészt, hogy úszómesterként és csúszdafelügyelőként a még nagyobb biztonságot szolgálják. A nyitásra a strand területén lévő medencékbe összesen több mint 3 millió 711 ezer liter vizet töltöttek a munkatársaink.

 

lan_6521.jpgLAN_5355.JPG

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra