Májusi Holdfény parti élményvarázzsal - május 2-án

Frissítő tavaszi bulival vár a hosszú hétvégén, május 2-án, szombaton mindenkit a Virágfürdő: a zenés éjszakai partin a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence a jakuzzival és a termálmedencék szolgálják a felüdülést, természetesen a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázzsal.

A három napos hétvégén, az érettségire és a tanév végi felmérésekre készülve érdemes beiktatni egy kis kikapcsolódást. Szombat este kiváló felfrissülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óráig, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óráig) május 2-án, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_maj2.jpg

 

« Vissza a hírekhez