Novemberi Holdfény parti - November 12.

Forrósítsuk át a didergető éjszakát! November 12-én, szombaton a Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a meleg termálmedencékkel és a közkedvelt szaunaszeánszokkal. A hangulatot italakció fokozza majd!

A fagyossá vált esték és reggelek idején igazi felfrissülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal. Először sós bőrápolás, majd joghurtos felöntés, végül  pedig jeges frissítés szerepel a szaunaprogramokban, amelyeket igény esetén egy negyedikkel is bővítenek. A szeánszokon kívül is várja a vendégeket a gőzkabin, a finn- és az infraszauna.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az étterem italakcióval igyekszik fokozni a hangulatot: csapolt ciderrel kedveskednek (4 dl 300 ft).

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) november 12-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

zenes_ejszakai_nov12_2016_2.jpg

« Vissza a hírekhez