Novemberi Holdfény parti

Forrósítsuk át a didergető éjszakát! November 7-én, szombaton a Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a meleg termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal. A hangulatot italakció fokozza majd!

A fagyossá vált esték és reggelek idején igazi felfrissülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. 21.30-kor sós-citromos bőrtisztítás, 22.15-kor sörös felöntés, 23.15-kor pedig jeges-mentás frissítés szerepel a szaunaprogramokban, amelyeket igény esetén egy negyedikke is bővítenek. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az étterem italakcióval gondoskodik a hangulat fokozásáról.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) november 7-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

viragfurdo_zenes_ejszakai_nov7_2015.jpg

« Vissza a hírekhez