Októberi Holdfény parti

Italakcióval dobjuk fel ezúttal a legújabb Holdfény partit! Október 8-án, szombaton a Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel és a közkedvelt szaunaszeánszokkal.

Ebben a gyönyörű őszben ismét egy hangulatos estét tölthetünk együtt akár kettesben, akár nagyobb társaságban. Hív minket a közösen eltöltött órák varázsa az élményfürdőben, a termál- és a szaunarészlegben! A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal. A gőzkabin, a finn- és az infraszauna egyaránt várja a vendégeket. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

Megújult éttermünket, a Csúszda bisztrót üzemeltető csapat italakcióval is készül a bulira, egyebek között kitűnő koktélokkal.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) október 8-án, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

zenes_ejszakai_okt8_2016 (002).jpg

« Vissza a hírekhez