Relax-éj termál- és szaunavarázzsal február 21-én

Pihentető, frissítő és átforrósító éjszakai fürdőzéssel várjuk kedves vendégeinket február 21-én: gyertyafényes termál- és szaunavarázst bűvölünk, ráadásul mindenkit meghívunk egy farsangi fánkra.

Igazi pihentető és frissítő programnak ígérkezik szombat este a Relax-éj a kaposvári Virágfürdőben. A kényeztető pihenést választó fiatalok (14 év felett) és felnőttek a gyertyafényben úszó gyógyfürdőben lazíthatnak, a gőzkabinban, a finn- és az infraszaunában méregteleníthetnek, és frissítő masszázsokkal gazdagíthatják az élményt. Három felöntés is várja a vendégeket: este 9-kor kamillás-jeges-citromos, 21.45-kor mentás-sós-olajos, 22.30-kor jeges mámor pálinkával. Igény esetén egy negyedik szeánszot is beiktatnak a szaunamesterek. Lehetőség lesz az éjszaka folyamán, hogy igényeljünk talp-, arc- vagy fejmasszázst. Az esten mindenkit megvendégelünk egy finom farsangi fánkkal. A 20 órától éjfélig tartó est során az élményfürdő nem tart nyitva, ám a termálmedencék 23 óráig, a szaunák és az uszoda pedig egészen 24 óráig a vendégek rendelkezésére áll majd.

A szervezők szeretnék az egészségtudatos szemléletet a középpontba helyezni, várják az ötleteket, javaslatokat, mivel találkoznának, mit fogadnának szívesen egy ilyen, a feltöltődést szolgáló esten.

 

relax_ej_febr21.jpg

« Vissza a hírekhez