Relax-éj termál- és szaunavarázzsal!

Most először hívja erre a különleges éjszakai élményre vendégeit a Virágfürdő: a hosszú hétvégén, az október 25-i Relax-éjen pihentető, gyertyafényes termál- és szaunavarázs, masszázsbemutató és meglepetés vár ránk.

A négynapos ünnep szombat estéjén garantáltan a leginkább felüdítő és legjobban ellazító program lesz a Relax-éj. A kényeztető pihenést választó fiatalok (14 év felett) és felnőttek a gyertyafényben úszó gyógyfürdőben lazíthatnak, a gőzkabinban, a finn- és az infraszaunában méregteleníthetnek, és frissítő masszázsokkal gazdagíthatják az élményt.

Három felöntés is várja a vendégeket: este 9-kor sós-kávés bőrradír, 10-kor mézes-joghurtos bőrtáplálás, 11-kor pedig kívánság szerint jeges vagy sörös felöntés.

Egy rendkívüli masszázsbemutatót is megtekinthetünk: Nagy Eric Hawaii-szigetekről származó Lomi-lomi masszázsa testnek és léleknek egyaránt szolgál gyógyító energiával, tovább adva az őslakosság életerejét és szeretetét.

Lehetőség lesz az éjszaka folyamán, hogy igényeljünk talp-, arc- vagy fejmasszázst.

A 20 órától éjfélig tartó est során az élményfürdő nem tart nyitva, ám a termálmedencék 23 óráig, a szaunák és az uszoda pedig egészen 24 óráig a vendégek rendelkezésére áll majd. A szervezők szeretnék az egészségtudatos szemléletet a középpontba helyezni, várják ötleteket, javaslatokat, mivel találkoznának, mit fogadnának szívesen egy ilyen, a feltöltődést szolgáló esten.


relax_ej_okt25.jpg

« Vissza a hírekhez