Újévi Holdfény parti - 2016

Aktív felüdüléssel kezdjük az új évet! Január 9-én, szombaton zenés éjszakai fürdőzés neonparádéval, a Roxínházzal és a vízparti tvisztpartival. A Virágfürdő buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal. Az est fürdőzői világító karkötőket kapnak ajándékba!

Kitűnő lehetőség újévi fogadalmunk megerősítésére: tevékenyen alakíthatjuk életmódunkat, az aktív pihenést és a felfrissülést biztosítja a zenés éjszakai fürdőzés, amelyen alkalom nyílik a közös élményekben való megmerítkezésre is. Az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az éjszakai fürdőzésen fellép a Roxínház, a társulat tagjai vérpezsdítő táncokat mutatnak be a Hotel Mentholból, ráadásul a vendégek világító karkötőket kapnak ajándékba.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) január 9-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

2016. jan. 9..jpg

« Vissza a hírekhez