Csoportok, partik, osztálybulik

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás 2023 JAV-01.png

Születésnapi csomag

Születésnapi csomag-01.png

Csoportoknak

Élmény csoportoknak

P1012463.jpgFelnőtt- és gyerekcsoportoknak, osztálykirándulások, nyári táborok résztvevőinek - a szolgáltatások körétől és a csoport létszámától függően- egyedi kedvezményeket biztosítunk a Virágfürdő szolgáltatásai közül.

További információval munkaidőben:
-a +36 70 872 5429-es telefonszámon szolgálunk,
-vagy e-mailben a marketing(kukac)viragfurdo.hu címre várjuk levelüket.

Ajánlatunk az óvodás csoportoktól a családosokon át a nyugdíjasokig mindenkinek szól: a Kaposvári Virágfürdő a vízi élmények teljes körét kínálja. Öt részlege - a fedett élményfürdő, a strand, a szaunavilág, az uszoda és a gyógyászati részleg a termálfürdővel - kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantálja a felhőtlen kikapcsolódást, az üdítő pihenést és a felfrissülést.. Igény esetén felnőttcsoportoknak szaunaszeánszokat is tartunk.

Ne tárgyakat, hanem felejthetetlen, közös élményeket ajándékozzon!

Mi ezzel várjuk Önöket!

Osztálybulik

Exkluzív osztálybulik

éjszakai fürdőzésOsztálybulik és ballagó osztályok számára ajánlunk egy felejthetetlen élményt: töltsenek el együtt egy estét exkluzív, zárt körben a Kaposvári Virágfürdő fedett élményfürdőjében és a hozzá kapcsolódó kültéri élménymedencében.

Minden diák számára azok a legemlékezetesebb pillanatok, amelyek a közösen átélt önfeledtség érzéséhez kapcsolódnak. Ezt biztosítja számukra a fedett élményfürdőben eltöltött este derűs fürdőzéssel, játékkal, mókázással.

Pezsgőmedence várja Önöket víz-levegő befúvásos hát- és derékmasszázzsal, élménymedence sodrófolyosóval, csúszdával, buzgárral, nyakzuhanyokkal, gejzírrel és pezsgőággyal.

A Virágfürdő szolgáltatása a napi zárást követően, esténként 20:30-tól 22:30-ig áll rendelkezésükre. Igény esetén akár svédasztalos vendéglátást, zenét is tudunk biztosítani egyedi megállapodás alapján.

Az Önök számára kedvező időpont biztosítása érdekében kérjük, időben jelentkezzenek. Árajánlatunkat az osztály igényeihez igazítjuk.
Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek és egyeztethetnek: marketing(kukac)viragfurdo.hu.

 

Szeretettel és felejthetetlen élményekkel várjuk Önöket!

Zenés éjszakai fürdőzés

Zenés éjszakai fürdőzés – Az élmény varázsa!

éjszakai fürdőzésA zenés éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Voluman diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel.

Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal.

Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel a csillagos égbolt alatt gondoskodik azt est különlegességéről.

Holdfény party este 8-tól éjjel 1-ig (termálfürdő: 20.00-23.00 óráig, élményfürdő és szaunák: 21.00-00.45 óráig).

Mindkét éjszakai fürdőzés időpontjairól és programjairól honlapunk folyamatosan frissülő „Hírek” rovatában tájékozódhatnak.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó képtárak: