Szaunavilág

Wellness / Szaunavilág

A 2019. októberében átadott wellness világ megújult külsővel és szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A rendhagyó kialakítású aroma és finn szauna mellett a 40 fő befogadására is alkalmas programszaunában frissülhetnek fel a Vendégek. A szaunázás erősíti az immunrendszert, méregtelenít, szépíti a bőrt, megtornáztatja az ereket, izomlazító hatása pedig felér egy jó masszázzsal. Szaunamestereink hetente több alkalommal is különleges felöntéseket tartanak. Aktuális szaunaprogramunkat ITT tekinthetik meg.

A sószoba a testi-lelki feltöltődés mellett ajánlott a légzőszervi megbetegedések kezelésére is. Kúraszerű alkalmazása az immunrendszer megerősítését szolgálja.

A hűtőfürdőzés egyik legjobb módja a jégkása kút használata. A jég a bőrfelületet hatékonyan hűti, fokozza a vérkeringést, összehúzza a bőr pórusait és még fájdalomcsillapító hatással is bír.

Az újdonságok közé tartozik a Kneipp- udvar, ahol száraz és nedves sétány is található. Rendkívül jó hatással van a vérkeringésre, az erek falának edzésére, valamint frissítő regeneráló hatása is kiemelkedő.

Az infraszauna és a gőzkabin használata után a különleges hangulatú pihenőterek a relaxálás fő színterei.

Szaunaprogramok

szauna programok 2024.03.05-07.png

10+1

10+1 plakát-01.png