Éttermek, büfék

 

Fedett élményfürdő


 

Csúszda bisztró

IMG_3669.JPGTelefon: 30/202-4732

A Virágfürdőben üzemelő melegkonyhás étterem és a hozzá tartózó 180 m2-es terasz a fedett élményfürdő emeletén található, ami egész évben várja kedves vendégeit.

A kinézetében is megújult étterem természetesen csoportok étkeztetését is vállalja előzetes egyeztetéssel, korrekt árakon. Az üzemeltetést a Bárány fogadó magas képzettségű csapata végzi. Minden nap széles választékot, 5-6 fajta frissensültet, levest, néha főzeléket kínál, továbbá – a fürdőjelleget figyelembe véve – hamburgert, gyros tálat, wimpit, hot-dogot és lángost, sőt, házi rétest is sütnek.  

Érdeklődésüket, további kérdéseiket szívesen várjuk a fenti elérhetőségen.

Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya elfogadóhely! 

 

Strand

Büfék

 

DSC_2028.JPGA bejárat mellett egy 5 egységből álló (lángossütő, söröző-borozó, fagylaltozó, pizzéria, Kisház büfé) vendéglátó komplexum várja kedves vendégeit kedvező árakkal, a következő kínálattal: lángos, palacsinta, üdítő, sör, rövidital, jégkása, jégkrém, fagylalt, pizza, gyros, hamburger, hot-dog, wimpi. Csoportok részére, előzetes egyeztetést követően, lehetőség van soron kívüli kiszolgálásra is. A büfékben bankkártyás fizetés is lehetséges, és Erzsébet-utalványt  is elfogadnak.

Minden további kérdésre szívesen válaszolunk a fenti elérhetőségen.