A vakáció bulija a Virágfürdőben

Divatbemutató, aquafitnesz és diszkó hópartival

A Tanévzáró fesztivállal június 20-21-én köszönti az idei nyári szünidőt a Virágfürdő. A diákoknak és a kisebb gyermekeknek is lesznek szórakoztató programok, s ahogy korábban, most is vendégül látjuk az általános iskolás kitűnő tanulókat: nekik egyik nap sem kell belépőjegyet váltaniuk a strandra.

P1012300.JPGA vakációt ünneplő fesztiválon a várható időjárás miatt főleg vasárnap lesznek programok. A legkisebbeknek Béres Erika tart vízi foglalkozásokat vagy a kinti családi medencében, vagy a fedett élményfürdőben. Ugyancsak délelőtt rendezzük meg a játszóházat az apróknak. A délután inkább a nagyobbaké lesz: a New Yorker, a Takko és az Intersport tart divatbemutatót a legújabb nyári ruhakínálatából. Bemutatót tartanak az attalai ugrókötelesek, lesz kangoo, ami egy olyan aerobikforma, amelynek során a cipő hatására csökken a becsapódás, és ezáltal kíméli az ízületeket. Gyerekeknek és felnőtteknek tartunk aqua zumbát, este 6 órától pedig diszkó hópartival, a zenés mulatság zárja a vasárnapi programokat.

Ajándékot is adunk a legjobb bizonyítványok mellé: azok az általános iskolások, akik kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhetnek, és ezt (vagy a fénymásolatát), valamint a diákigazolványukat is bemutatják, a hétvégén térítés nélkül léphetnek be a strandra.

« Vissza a hírekhez