Adventi Holdfény parti

Éjszakai fürdőzés a karácsonyi várakozás hangulatában! December 5-én, szombaton a Virágfürdő zenés buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal. Az esten a Slendy pékség karácsonyi termékeiből összeállított ajándékcsomagot is lehet nyerni!

A karácsony és a téli szünet előtti utolsó hajrához frissüljünk fel a kiváló atmoszférájú újabb zenés éjszakai fürdőzésen: az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. 21.30-kor sós-olivás bőrtisztítás, 22.15-kor sörös felöntés, 23.00-kor pedig jeges-virgács frissítés szerepel a szaunaprogramokban, amelyeket igény esetén egy negyedikkel is bővítenek. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az éjszakai fürdőzésen a Slandy pékség ajándékcsomagjait lehet megnyerni: diós és mákos beiglit, kalácsot, ínyenc karácsonyi ízeket.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) december 5-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_dec5_2015.jpg

« Vissza a hírekhez