Áprilisi Holdfény parti

Végre itt a várva várt csodás tavasz! Április 16-án, szombaton zenés éjszakai fürdőzésen köszöntjük a kikeletet, méghozzá a Hair örökzöldjeivel a Roxínház előadásában. A Virágfürdő buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal.

Újjászületik a természet, újuljunk meg, élénküljünk fel mi is! Kitűnő lehetőséget kínál erre az újabb zenés éjszakai fürdőzés, amelyen alkalom nyílik az aktív kikapcsolódásra és a közös élményekben való megmerítkezésre. Az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az éjszakai fürdőzésen fellép a Roxínház, a társulat tagjai vérpezsdítő táncokat mutatnak be a Hair című musicalből.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) április 16-án, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

2016_ápr16_zenes_ejszakai.jpg

« Vissza a hírekhez