Buli és lazítás egy estén!

Itt van az őszi éjszakai fürdőzés, itt van megint! Az első nem is akármilyen lesz: masszázsakciót hirdet a Virágfürdő a zenés partival és a relaxáló termálfürdőzéssel együtt.

 

Remek lazítós estét szervezhetünk szeptember 13-án, szombaton, akár felfrissülni, akár bulizni támad kedvünk. Az előbbi esetben elsősorban a gyógyvizes termálmedencék várnak minket 20 órától 23 óráig, utóbbi esetben pedig a fedett élményfürdő medencéi sodrófolyosóval, pezsgőággyal, buzgárral, nyakzuhanyokkal és csúszdával, valamint a külső medencékkel. Az élményfürdőben ezúttal is DJ Voluman szolgáltatja a zenés hangulatot 21 órától 01 óráig. Ezen kívül a szaunákban és a gőzkabinban frissülhetünk fel.

Igazi újdonság lesz ezen az estén, hogy masszázsakciót hirdet a Virágfürdő: a 20 perces masszázsok most kedvezményes áron vehetők igénybe. Az arc- és fejmasszázs 990 forintért, a relaxáló és a talpmasszázs pedig 1190 forintért. A masszázzsal kapcsolatos további információkat itt találják.

Akár a kedvesünkkel szeretnénk egy különleges együttlétet, akár a barátainkkal egy jó hangulatú partit, a zenés éjszakai fürdőzés nagyszerű alkalmat kínál.

 

zenes_ejszakai_furdozes.jpg

« Vissza a hírekhez