Csajos csütörtök - április 21.

Ismét szaunaest csak csajoknak a Virágfürdőben! Valamennyi szauna nyitva lesz, az élményt fokozhatjuk egy vagy több szeánsszal is. Zavartalan méregtelenítés akár fürdőruha nélkül is, lezárásként vezetett meditációval a termálfürdőben április 21-én, csütörtökön este 8-tól 11 óráig.

A textilmentes szaunázás valójában visszatérés a hagyományos módszerhez, hiszen eredetileg is meztelenül használták a szaunát – a fürdőruha, főleg, ha műszálas, megakadályozza, hogy távozzanak a méreganyagok a szervezetből, ráadásul például a beleivódott klór kipárolog a levegőbe. Természetesen nem szükséges fedetlen testtel részt venni a programokon: mindenki hozhat magával fürdőlepedőt vagy szaunaruhát, a lényeg, hogy ne műszálas legyen.

Aki mindenképpen szeretne bekerülni a szeánszokra, annak jó hír, hogy felváltva két szaunamester is tartja majd azokat. Ezúttal nem kell előre jelentkezni, a helyszínen, a pénztárnál lehet majd kiválasztani, hogy egy, két vagy három alkalmas programon kívánunk-e részt venni. Valamennyi szauna a vendégek rendelkezésére áll majd, a másik finnszauna, az aroma- és az infraszauna, valamint a gőzkabin is. Tehát annak is érdemes eljönnie, aki nem akar részt venni a szeánszokon. Ők természetesen fürdőruhában is lehetnek. A szeánszok 20.30-kor kezdődnek (a második csoportnak 20.55-kor), először sós-mézes tisztítás, majd joghurtos táplálás, végül jeges frissítés lesz. A belépők 1600 forintba kerülnek, egy szeánsz pedig 300 forintba.

A szeánszok után (22.30-től 23.00-ig) a termálmedencék gyógyvizében feltöltő-teremtő meditáció lesz a Telihold erejével Garbóczi Tünde természetgyógyász vezetésével.

 

Tehát április 21-én este Csajos csütörtök! Mamma mia!

 

Szaunaszeánszok a Csajos csütörtökön

Nem kell előre jelentkezni, 1-1 választott programra is lehet jegyet váltani, és lehet a 3 alkalmas programcsomagot is választani.

Első csoport Második csoport
20.30sós-mézes tisztítás20.55
21.10joghurtos táplálás21.30
21.50jeges frissítés22.10

201604csajos csutortok 3.jpg

« Vissza a hírekhez