Előszilveszteri buli a Virágfürdőben

Zenés éjszakai fürdőzés az óévbúcsúztató hangulatában! December 29-én, csütörtökön este a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel és a közkedvelt szaunaszeánszokkal. Az esten az első ötven hölgyvendéget ananászkoktéllal ajándékozza meg az étterem!

A szilveszterre készülve frissüljünk fel a kiváló atmoszférájú újabb zenés éjszakai fürdőzésen: az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal. 21.30-kor sós-mézes bőrápolás, 22.15-kor pezsgős  frissítés, 23.00-kor pedig jeges felöntés szerepel a szaunaprogramokban, amelyeket igény esetén egy negyedikkel is bővítenek. Gőzkabin, finn- és infraszauna várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az éjszakai fürdőzésen az étterem is igyekszik megédesíteni az estet: az első ötven hölgyvendéget ananászkoktéllal ajándékozza meg.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) december 29-én, csütörtökön. Töltődj fel az élmény varázsával!

dec29_2016_eloszilveszter.jpg

« Vissza a hírekhez