Farsangi Holdfény parti - február 6.

Öltözz búvárnak, használd ki az italakciót, lazulj el a termálmedencékben,  élvezd a szaunaprogramokat, az élményelemeket és a zenét! Igazi farsangi kavalkád vár mindenkire február 6-án, szombaton a Virágfürdő éjszakai buliján.

Nemcsak a fedett élményfürdő, a szaunavilág és a termálrészleg, hanem a fedett uszoda is nyitva lesz: beöltözhetsz búvárnak, és a 25 m-es medencében kipróbálhatod a súlytalan lebegést a Scuba School Búváregyesület oktatóinak a segítségével. A farsangi hangulatban nagy lesz a jövés-menés az egész Virágfürdőben, a zenés éjszakai fürdőzésen kitűnő alkalom nyílik a közös élményekben való megmerítkezésre. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal: 21.30-kor sós-olivás bőrtisztítás lesz, 21.10-kor mézes bőrtáplálás, 21.50-kor pedig jeges frissítés – egy-egy programra is lehet jegyet váltani, de választhatjuk a három alkalmas programcsomagot is. Ezenkívül a gőzkabin, a finn- és az infraszauna is várja a vendégeket. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel szintén gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. Az éjszakai fürdőzésen az étterem italakcióval fokozza a jókedvet.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra, uszoda: 20.00-24.00 óra) február 6-án, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_febr.jpg

« Vissza a hírekhez