Fürdőfesztiváli programok

A Virágfürdő az előrejelzések szerinti rossz idő miatt a nyári fesztivál tervezett programjait későbbre halasztja: azokat a július 23-24-i, a 30-31-i és az augusztus 6-7-i hétvégéken tartják meg.

Természetesen a kevésbé forró, esetleg csapadékosabb napokon is teljes körű szolgáltatással várja a család minden tagját a Virágfürdő: a fedett élményfürdőben, a termálmedencékben és a szaunákban a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a kedvére való vízi élményt.

A fürdőfesztivál programjait áttesszük a remélhetőleg melegebb hétvégékre. A strandon lesz majd kongashow latintáncosokkal karneváli hangulatban; fellép a közkedvelt rapper, MC Pita Ramos és Meggyes Csabi olasz slágerekkel; lesz Brass Band fesztivál július utolsó szombatján; különféle tánccsoportok szórakoztatják majd a vendégeket, köztük a Nita Dance Club, és élvezhetik az aquafitnesz nyújtotta élményeket.

Természetesen nem maradnak el a kifejezetten gyerekeknek szóló programok sem, ismét a Virágfürdő vendége lesz a népszerű Rosta Géza az ő énekes-zenés-gitáros műsorával; az olimpia évében nyereményekkel és a Virágfürdő olimpia játékos feladataival érkezik majd a Lárifári Alapítvány, és további színes programok teszik emlékezetessé az idei nyarat. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a részletekről tájékozódjanak a web- és a facebook-oldalunkon.

P1012433.JPG

« Vissza a hírekhez