Hétvégi programjaink

Gazdag programmal várja vendégeit a következő hetekben is a Virágfürdő.
Minden hétvégén sport és kulturális bemutatókat tartunk, 27-én, szombaton az NDC táncosai lépnek fel,  vasárnap pedig egy hastáncbemutatót láthatnak a strandolók. A kezdési időpont mindkét nap 16 óra.
Augusztus 3-án és 4-án avatjuk az új strandröplabda pályánkat, egy nagyszabású  strandröplabda tornával. Az amatőrök szombaton, a profik vasárnap lépnek pályára, férfi, női és vegyes párosban.
Augusztus 10-én és 11-én tarjuk a fürdő születésnapi partiját, ahol az ünnepelt, a fürdő ajándékozza meg a vendégeket. Két óránként sorsulunk ki különböző nyereményeket a strandolók között, véletlenszerű, előre meg nem határozott időpontban pedig naponta kétszer a fürdő kabalafigurája Virka Vidra pénzesőt zúdít a fürdőzők nyakába a medencébe.
A gazdag programkínálatból ízelítőként a szinkronúszó és kungfu bemutatót, a Nagybajomi Művészeti Iskola diákjainak táncbemutatójá és a különféle koncerteket említenénk meg. Játékos kedvű strandolóink pedig a csúzda és asszonycipelő, a sörhas és vizespoló versenyen mérettethetik meg magukat, a lángos és palacsintaevő verseny mellett.
Érdemes lesz velünk tartani! 

« Vissza a hírekhez