Holdfény parti élményvarázzsal

Forró hangulatú nyári bulival vár mindenkit július 4-én, szombaton a Virágfürdő: a zenés éjszakai partin fellép a Nita Dance Club; a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence a jakuzzival és a termálmedencék szolgálják a felüdülést, természetesen a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázzsal.

Végre itt a felhőtlen szórakozás ideje. Szombat este kiváló felfrissülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel, a Nita Dance Club pedig vérpezsdítő táncbemutatót tart. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óráig, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óráig) július 4-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_júl4.jpg

« Vissza a hírekhez