Húsvéti Holdfény parti élményvarázzsal

Zenés éjszakai bulival vár április 4-én mindenkit a Virágfürdő: a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence a jakuzzival és a termálmedencék szolgálják a felfrissülést, természetesen a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázzsal.

A húsvét előtti szombat estén igazi felüdülést kínál az újabb zenés éjszakai fürdőzés: az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óráig, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óráig) április 4-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_apr4.jpg

 

 

« Vissza a hírekhez