Itt a nyár: június 4-én nyit a strand!

IMG_0227b.JPGAmire mindenki várt, hamarosan elérkezik: június 4-én, szombaton indul a strandszezon Kaposváron! A tavalyi idényben több mint 120 ezren választották a Virágfürdőt. Az idei nyár is bővelkedik majd vizes élményekben, lesz tanévzáró és fürdőfesztivál is, elkészült az új homokos strandfocipálya, ráadásul most először megjelenik a strandmagazin, méghozzá értékes nyereményekkel.

A Virágfürdő munkatársai a héten befejezik a szabadtéri medencéknek és műszaki eszközeiknek a felkészítését a nyári időszakra. A dél-dunántúli régió legnagyobb egybefüggő vízfelülete (2850 m2) várja majd a látogatókat: 17 féle, összesen 46 db. látványelemmel, közkedvelt csúszdákkal, árnyékolt gyermekmedencével.  A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin egészíti ki a vízi élmények körét.

Az egyik legfontosabb információ, hogy idén nem emelkednek a jegyárak! A családok továbbra is kedvezményesen látogathatják a kaposvári fürdőt, sőt, az ideérkező csoportok számára is kedvezményt biztosítanak. A nyugágyak, a csúszdák használata és a parkolás szintén változatlanul ingyenes lesz. A vendéglátás színvonala tovább emelkedik, a két étterem mellett egyre több szolgáltatással találkozhatunk a strandon: koktélokat, vattacukrot, óriáspalacsintát, spirálkrumplit, főtt kukoricát és fagyit kínálnak, a felnőttek és a gyerekek is kérhetnek csillámtetoválást.

Több mint 120 ezer vendég választotta tavaly nyáron a kaposvári Virágfürdőt. A tapasztalatok szerint azért is egyre népszerűbb a létesítmény, mert itt időjárástól függetlenül garantáltan tudnak fürdeni a vendégek: ha elromlik az idő, legfeljebb a fedett élményfürdőben folytatják a mártózást.  Június 4-én 9.00 órakor kinyitja kapuit a strand; 11-én játszóházat tart a LáriFári Alapítvány kreatív programokkal, ugyanekkor lesz a tanévzáró strandröplabda-bajnokság; 17-én véradás lesz. Június 18-19-én egy kiemelt rendezvénnyel ünnepel a fürdő: a Tanévzáró fesztiválon térítésmentesen vehetnek részt az általános iskolák kitűnő tanulói. Júliusban és augusztusban lesz Vízparti tvisztparti a Roxínházzal, fürdőfesztivál, fúvószenekari találkozó, és sportbemutatók is színesítik majd a nyarat.

« Vissza a hírekhez