Júliusi Holdfény parti - július 9.

Kitűnő alkalom egy közös felfrissülésre a barátokkal július 9-én, szombaton a Virágfürdő zenés éjszakai bulija: a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal.

Egy remek élmény vár ránk a július 9-i hétvégén! Dobjuk fel kicsit a vakációt, most igazán itt az ideje, hogy belemerüljünk az együtt eltöltött órák varázsába.

Az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) július 9-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

éjszakai fürdőzés.jpg

« Vissza a hírekhez