Június 6-án nyit a strand!

A Virágfürdő munkatársai a héten befejezik a strand medencéinek és műszaki eszközeinek felkészítését a nyári időszakra. Eldőlt a nyitás időpontja is: június 6-án délben indul a strandszezon! Ismét lesz Tanévzáró fesztivál.

A dél-dunántúli régió legnagyobb egybefüggő vízfelülete (2850 m2) várja a látogatókat: 17 féle, összesen 46 db. látványelemmel, közkedvelt csúszdákkal, árnyékolt gyermekmedencével.  A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin egészíti ki a vízi élmények körét.

Több mint 100 ezer vendég választotta tavaly nyáron a Kaposvári Virágfürdőt, s bár ez erősen időjárásfüggő, idén is hasonlóan nagy érdeklődésre számítunk. Az időjárás-előrejelzések szerint kellően hevesen indul a nyár, a pünkösdi hétvégén már 28-29 fok várható, így június 6-án 12.00 órakor kinyitja kapuit a strand: a háromnapos ünnepen jelentős érdeklődésre számítunk, annak ellenére, hogy még tart az iskolaév. Június közepén viszont véget ér, ezért akkor rögvest egy kiemelt rendezvénnyel ünneplünk: 14-15-én, szombat-vasárnap tartjuk a Tanévzáró fesztivált.

Erről most még nem árulunk el részleteket, de annyit igen, hogy új élményelemekkel lepjük meg a vendégeinket!

 

 

strand-1.jpg

« Vissza a hírekhez