Nőnapi csajos csütörtök

Nőnapi csajos csütörtök

Szaunaest csak csajoknak! Akár fürdőruha nélkül is, zavartalan méregtelenítés gyógyteával, gyümölccsel, a végén vezetett meditációval a termálfürdőben március 9-én, csütörtökön este 8-tól 11 óráig.

A textilmentes szaunázás valójában visszatérés a hagyományos módszerhez, hiszen eredetileg is meztelenül használták a szaunát – a fürdőruha, főleg, ha műszálas, megakadályozza, hogy távozzanak a méreganyagok a szervezetből, ráadásul például a beleivódott klór kipárolog a levegőbe. Természetesen nem szükséges fedetlen testtel részt venni a programokon: mindenki hozhat magával fürdőlepedőt vagy szaunaruhát, a lényeg, hogy ne műszálas legyen.
Aki mindenképpen szeretne bekerülni a szeánszokra, annak jó hír, hogy felváltva két szaunamester is tartja majd azokat. Ezekre telefonon lehet jelentkezni (82/511-093), illetve a maradék helyekre a jegyvásárláskor a rendezvény előtt. Valamennyi szauna a vendégek rendelkezésére áll majd, a másik finnszauna, az aroma- és az infraszauna, valamint a gőzkabin is. Tehát annak is érdemes eljönnie, aki nem kíván részt venni a szeánszokon. Ők természetesen fürdőruhában is lehetnek. A szeánszok 20.15-kor kezdődnek (a második csoportnak 20.35-kor), először sós-citromos tisztítás, majd mézes-joghurtos táplálás, végül jeges-mentás frissítés lesz. A pihenőidőkben gyógyteával és gyümölccsel is szolgálnak a vendégeknek.
Egy szeánszra is lehet jelentkezni, illetve a komplett három szeánszból álló programra is.

A szeánszok után a termálmedencék gyógyvízében meditáció lesz a nőiességről Garbóczi Tünde természetgyógyász vezetésével.
Téma: a nőiség megtartása párkapcsolatban és a nőiség kiteljesedése a kapcsolaton belül. A meditáció hatását a közelgő telihold is erősíti.

 

2017_03_09_plakat_nonapi_csajos_csutortok.jpg

 

« Vissza a hírekhez