Nőnapi Holdfény parti - március 7.

A március 7-i zenés éjszakai bulin a Virágfürdő mindenek előtt a hölgyvendégek kedvében szeretne járni: linzerszívet kapnak ajándékba, étel- és italakció várja őket, ráadásul a DJ is az ő kívánságaikat lesi majd. A nőnapi partin garantáltan a férfiak sem fognak unatkozni: mindenkit csábítanak a fedett fürdő élményelemei, a termálrészleg, a kültéri medence a jakuzzival és természetesen a közkedvelt szaunaszeánszok.

A megszokott szál vagy csokor virág is jár a lányoknak, asszonyoknak másnap, de egy kis kényeztetéssel igazán különlegessé tehetjük számukra a nőnap előestéjét. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja, aki ezúttal kívánságokat is teljesít majd. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt frissítő masszázsokkal és szaunaszeánszokkal: először mézes, majd sós-joghurtos, végül jeges-sörös bőrápolásban lesz részünk. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket. Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt.

A hab a tortán, azaz inkább a sütin, hogy a hölgyvendégek házi lekvárral töltött linzerszívecskét kapnak ajándékba. Mindennek a tetejébe még akció is várja őket az étteremben: minden étel és ital árából 10% kedvezményt kapnak. A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óráig, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óráig) március 7-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_marc7.jpg

« Vissza a hírekhez