Pünkösdi Holdfény parti

Pünkösd hosszú hétvégéje nagyszerű alkalmat kínál egy közös felfrissülésre a barátokkal. Május 14-én, szombaton a Virágfürdő zenés éjszakai buliján a fedett fürdő élményelemei, a kültéri medence és a jakuzzi vár ránk, természetesen a forró termálmedencékkel, a közkedvelt szaunaszeánszokkal és masszázsokkal. Ráadásul fellép a Maniac Brass Band.

Egy remek élmény vár ránk a pünkösdi hétvégén! Kitűnő lehetőség, hogy a tanév vége előtti utolsó nagy nekirugaszkodásra felpezsdüljünk, és belemerüljünk az együtt eltöltött órák varázsába.

Az élményfürdő, az uszoda, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A közönséget DJ Volumen diszkója szórakoztatja kiegészítő látványelemekkel. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence a hát- és derékmasszázzsal, az élménymedence a sodrófolyosóval, buzgárral, gejzírrel, nyakzuhanyokkal. Ezen az estén is gazdagíthatjuk az élményt szaunaszeánszokkal és frissítő masszázsokkal. Gőzkabin, finn- és infraszauna, valamint relaxáló, talp-, arc- és fejmasszázs várja a vendégeket.  Természetesen a kültéri élménymedence a 38 fokos jakuzzival és a vízi elemekkel is gondoskodik az est különlegességéről a csillagos égbolt alatt. 22.00 órakor fergeteges hangulatot varázsol a fiatal kaposvári zenészekből álló Maniac Brass Band.

A Holdfény parti este 8-tól éjjel 1-ig tart (termálfürdő: 20.00-23.00 óra, élményfürdő és szaunák: 21.00-01.00 óra) május 14-én, szombaton. Töltődj fel az élmény varázsával!

 

zenes_ejszakai_maj14_2016_2.jpg

« Vissza a hírekhez