Relax-éj termál- és szaunavarázzsal január 24-én

Feltöltődhetünk és átforrósíthatjuk minden porcikánkat ebben a didergető időben. Egy különleges éjszakai élményre hívja vendégeit a Virágfürdő: január 24-én, a Relax-éjen pihentető, gyertyafényes termál- és szaunavarázs vár ránk.

Igazi pihentető és frissítő programnak ígérkezik szombat este a Relax-éj a kaposvári Virágfürdőben. A kényeztető pihenést választó fiatalok (14 év felett) és felnőttek a gyertyafényben úszó gyógyfürdőben lazíthatnak, a gőzkabinban, a finn- és az infraszaunában méregteleníthetnek, és frissítő masszázsokkal gazdagíthatják az élményt. Három felöntés is várja a vendégeket:

  • este 9-kor sós-sörös felöntés
  • 21.45-kor joghurtos-gyümölcsös bőrtáplálás
  • 22.30-kor pedig jeges mámorítás pálinkával.

Igény esetén egy negyedik szeánszot is beiktatnak a szaunamesterek 23.15-kor, az pedig egy sörös felöntés lesz. Lehetőség lesz az éjszaka folyamán, hogy igényeljünk talp-, arc- vagy fejmasszázst. A 20 órától éjfélig tartó est során az élményfürdő nem tart nyitva, ám a termálmedencék 23 óráig, a szaunák és az uszoda pedig egészen 24 óráig a vendégek rendelkezésére áll majd. A szervezők szeretnék az egészségtudatos szemléletet a középpontba helyezni, várják az ötleteket, javaslatokat, mivel találkoznának, mit fogadnának szívesen egy ilyen, a feltöltődést szolgáló esten.

 

relax_ej_jan24.jpg

« Vissza a hírekhez