Tanévzáró fesztivál a hétvégén!

SpinFizz, divatbemutatók, búvárkodás és diszkó hópartival

A hétvégén tovább emelkedik a hangulat a Kaposvári Virágfürdőben: kétnapos fesztivállal ünneplik, hogy itt a várva várt vakáció! Ráadásul a fürdő ajándékot is ad a legjobb bizonyítványok mellé: a kitűnő tanuló általános iskolásoknak belépőt sem kell váltaniuk.

A legújabb élményelemet is kipróbálhatják a vendégek: az egyre népszerűbb SpinFizz, vagyis az emberi mosógép percenként akár 35-öt is fordul, így akár 180 méternyit is csúszhatunk és ázhatunk benne.

Szombat délután két órától a Rádió Most munkatársai a helyszínről sugározzák az adást, lesz aquafitnessz és latintánc-bemutató. Vasárnap a búvárkodást is kipróbálhatja bárki, méghozzá ingyen, az 50 méteres medencében. Délelőtt strandröplabdaverseny zajlik majd, délután 3 órától a Roxínház fellépését nézhetik meg, 4 órakor divatbemutatók lesznek. A New Yorker a szezonnak megfelelő legaktuálisabb, fiatalos divatruha-kollekcióját hozza, a Takko összeállítása stílusos fürdőruha-trendeket és nyári estékre való légies ruhákat vonultat fel, az Intersport pedig a legújabb nyári fürdőruhadivatot és funkcionális túraruházatot mutatja be. Az aquafitnessz után, este 6 órától zárásig tart a diszkó habpartival fűszerezve.

Azok az általános iskolások, akik kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhetnek, s ezt (vagy a fénymásolatát) valamint a diákigazolványukat is bemutatják, térítés nélkül léphetnek a hétvégén a Virágfürdőbe.

 

tanevzaro-page-001.jpg

« Vissza a hírekhez