Tanévzáró fesztivál a Virágfürdőben

A vakáció első hétvégéjén felforrósodik a hangulat a Virágfürdőben: kétnapos fesztivállal ünnepeljük a nyári szünidőt. A június 20-21-i Tanévzáró fesztiválon diákoknak és kisebb gyermekeknek is tervezünk szórakoztató programokat. Ráadásul, a hagyományoknak megfelelően, ezúttal is vendégül látjuk az általános iskolás kitűnő tanulókat: nekik nem kell belépőjegyet váltaniuk a strandra.

A vakációt köszöntő fesztiválon egyebek között divatbemutató, zenés-táncos fellépők, vízi gyermekfoglalkozások, vasárnap este pedig stranddiszkó szórakoztatja a vendégeket. Az egyik lábteniszpályán a kisebbek kipróbálhatják szüleik kedvelt gyermekautóit, a lábbal hajtható retro Moszkvicsokat és Ladákat. Ugyancsak az aprókat várja 21-én, vasárnap délelőtt Béres Erika a gyermekmedencében: vízi foglalkozásokat tart nekik, egyúttal a vízhez szoktatást is megoldva.

-         Vízi mondókázós, dalolós program lesz, ezeken keresztül fogjuk játékosabbá, érdekesebbé tenni a vízi élményeket – árulta el a gyermekfoglalkozás-vezető. – Vízi fogócskázunk és a szülők bevonásával is játszunk majd.

A gyermekbarát strandon az árnyékolós gyerekmedence, a játszótér és a zöldterületek is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják. A nagyobbaknak szóló programokról később olvashatnak részleteket: itt, a fürdő weblapján hamarosan megtalálják azokat is.

Ajándékot is adunk a legjobb bizonyítványok mellé: azok az általános iskolások, akik kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhetnek, és ezt (vagy a fénymásolatát), valamint a diákigazolványukat is bemutatják, a hétvégén térítés nélkül léphetnek be a strandra.

« Vissza a hírekhez