Újra kinyit a gyógyászat a fürdőben

A koronavírus járvány miatt március 20-a óta zárva tartottuk gyógyászati részlegünket, hogy megóvjuk vendégeink egészségét és ezzel is csökkentsük a vírus terjedését.

Most a korlátozások enyhítéseként lehetőségünk nyílik arra, hogy kedden ismét megnyissunk vendégeink előtt.

Ezentúl hétfőtől – péntekig reggel 8 órától minden nap 16.20-ig tartunk nyitva. Pácienseinket telefonon előre egyeztetett időpontra várjuk. Arra kérjük őket, hogy lehetőség szerint a kezelésekre pontosan érkezzenek, az épületbe lépéskor szájmaszk használata kötelező, egymás között pedig tartani kell a 1,5 méteres távolságot.

Intézményünk valamennyi helyiségében folyamatosan és rendszeresen fertőtlenítünk, az egyes kezelőhelyiségekben pedig korlátozzuk a páciensek számát. Vizitorna, valamint súlyfürdő előtt és után kötelező a zuhanyozás, a kezelésekre érkezők a gyógyászati részleg öltözőszekrényeit vehetik igénybe. Az épületben számos helyen kézfertőtlenítőt is kihelyeztünk.

Az idősebb korosztály védelmében 65 év feletti páciensek a gyógyászati részleget egyelőre még nem vehetik igénybe.

Gyógyászati részlegünkben nemcsak a minősített gyógyvíz, hanem kiváló felszereltség, korszerű műszerpark és szakképzett dolgozók biztosítják a hatékony fizioterápiát, a hydro- és balneoterápiát, de vendégeink igénybe vehetik a gyógymasszázst, az iszappakolást, vízi torna, súlyfürdő, és elektromos kezeléseket is. A haladó úszástudással rendelkezők számára 45 perces gyógyúszást is indítunk a külső 50 méteres medencében hétfőn 13.00 és szerdán 14.00 órakor.

« Vissza a hírekhez